hye guys , tonight kita nak story pasal adek kita ni . hmm , nak di pendek kan cite adek kita ni tak suka snap-2 pic . lagy2 kalo dengan kita . hmm , btw kengkawan usha-2 pic kat atas nih . this is adek kita . haha , kiteorang ni tak lah lawa mane pun . ehh , kite ni rendah kan diri pulak kan . btw enjoys in my blog . 
------> bye sayang <3

kite BERTIGA

hehe , tengah penat-2 boleh pulak pose-2 lagi . haha , kita saja jea mao tayang . jangan nak jeolus sangat lha awak . kita tak bermaksud tarak gambar awak , cume kita tiada gambar awak itu sahaja . uhh , BTW photograpahEDITOR dia nurulATIKA . HMM , sweet kan . kay habis sampai sini jea kay .
-----> chaooowwww dulu sayang <3

openMYEYES !

Hello guy’s and my stalker .  .
Kite hari ni nak kongsi cerita sikit sama kamu buddy ! hmm, dah lame kita tak open ini blogger kan . uhh , kita ni bukan ape cume takde mase je . sorry kay ?  . btw , untuk information sume kita baru je change all of my blog ini . yelah dah lame blog ni terbiar . kesian kan . adoidoi , KESIAN…. Sape laa tuan punya blog ini , dah nak dekat usang taw blog ini . kay kay , enough untuk kita merepek . kita mula kan sekarang . snowchhyyy ! dah lame kita tak hangout ! argghh , miss nyea . alah lagy pun kita bukan nyea boleh hangout kan . cause kita dah buat kesalahan yang boleh buat ayah kite marah ! hmm , first exam kite gagal , kelas menurun , busy dengan myPHONE , sebok nak hangout je tiap-tiap minggu ! mang ayah kita marah lah kan . so , kite haruslah belajar rajin-rajin lepas ni ( cewahhh kononnyea lah tu) yelha suma bende tuh kita dah tiada .
Secondly ,
Tahun ni kita dah form 3 ! uwahh , jangan harap kita nak maen-maen lagi dalam exam . kan kan , nanty gagal lagi macam tahun lepas ! PMR punya pasal , kita dekat dalam kelas duduk kat bahagian depan ! sunguh-sunguh nak belajar lah kata kan . hehe , nak jadi budak baik . >,< . so , target PMR kita kan 8A1 . tinggi ryte , target kita tuh ! umhh , kalo 7A pun bole atau 5A , ke 3A hmm , whatever lha kan ! hope kita dapat capai kan matlamat kita tuh untuk dapat banyak AA++ . hihi , amin ! start hari rabu kita dah banyak homework . banyak tw nak kene siap kan . kekadang sampai tertidur tw ! yelah kan , kita kan dah masuk sekolah pagi mang penat sangat . tak terkata , terucap lah penat nyea ! btw kita sekarang ni kan kurang dah update-update ni kat lawan web . so kita katakan SORRY kay !

----- kay bye LOVEYOU !