KESIAN ....

huahua :"( . firstly aku nak ucap kan yrimass at blog aku nih . coz sanggup ditinggal lame oleh aku iaitu NUR HAZIERA amboi full name ! mampos lha . cite skang . aku ngh EXAM so teruk lha wehh . aku dah set2 nagn ayah aku if aku lulus dapan something yg aku nak iaitu CAMERA NIKON . ohhh , my dear . asal lha susah sangatt nak dapat kan koe . hisyy . ni yg buad aku bengang ni . hmm . k fine fine fine . sabo je lha . nnty akan dapat punya . hee :)) . bondekk pon bole ... ;D . 


secondly aku nak , cite pasal dya nih . uuh orang tahu lha kita dah tak bole nak text segale bagai . tapi please lha jangan buad orang saket haty ngn dya . lagy2 , pasal at sekolah . dya ni macam nak tak nak je . aku dah sayang kat koe lhaa . hmm , jangan sesak aku . ergghhhh , pea aku merepek nih . ishhh . aku hope sangat , aku ley kekal ngan koe ! 




lastly , aku dah tak tahu nak ucap ape lagy dah pening kepala . cozz penat + nnges !! kbhaaiii

raya raya ! gilee :))

TAKDE KEJE !! hee :P






huihui , taken from rumah atyn . hehe , birthdayy + openhouse . :)) . happy happy gak , but , lepas tuh just jln2 gy TS dua orang je with eyka . :(( .. so sad ! kbhhhooiii